Siv Kjersti Strømme Framgard

 

 

 

 

 

 

 

 

Framgard Hovtrim

 

 

 

 

Jeg heter Siv Kjersti Strømme Framgard, og er utdannet barfottrimmer.

Opprinnelig kommer jeg fra Notodden i Telemark, hvor mine foreldre fortsatt bor, noe som er veldig praktisk for å kunne hjelpe kundene mine også i Telemark.

Siden 2009 har jeg holdt til i Grimstad.

 

I 1999 fikk jeg endelig starte på rideskole og interessen ble bare større og større. Jeg byttet rideskole noen ganger, red mye forskjellige hester og ble etterhvert også forrytter på en del hester.

 

I 2003 fikk jeg endelig min egen hest, Borken, som har lært meg så mye og som har gitt meg utrolig mange gleder.

Han er en noe spesiell fyr som har lært meg å være tålmodig, rolig og bestemt. Borken har vist meg at det finnes milde og hyggelige måter å omgås hester på. Og da han i 2004 ble forfangen forandret han livet mitt enda mer- jeg fikk øynene opp for barfot, kosthold og naturlig hestehold.

Siden 2004 har jeg sammen med hovslagere og barfottrimmere verket høver og lært om anatomi.

I 2008 ble jeg tatt opp som elev ved Dan Guerrera sin School of Barehoof Strategy, og har jobbet som barfottrimmer siden.

 

 

Det viktigste for meg er ikke om en hest går med eller uten sko, om den står oppstallet eller på utegang- for meg er det viktigste at hest og eier har det gøy sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det som virkelig fascinerer meg ved hestene er at de lærer meg noe nytt hver dag, ingen dager er like og hvert individ er unikt.